Årsmøte var det. Årsmøte i lokala våre. Eller det er jo itte våres lokaler, men legd tå klubblokaleier´n.
Formann hadde som vanlig fønni fram klubba, og i vanlig stil vart det hard klubbebanking og hysjing på forsamlingen

Stacks Image 185

En ettertenksom formann etter
klubbebanking og hysjing.
Stacks Image 188


Det var mange saker som skulle opp tel behandling og det vart etter hvert en stor utfordrdring for Ingar (møteleder, formann og klubbebanker) å holde rede på forsamlingen når det itte var alle som hadde oppe samma sak tel behandling, samtidig.
(Referent hadde væl au ei stri tørn med å få notert fri improvisert diskusjon ner i saksrekkefølje).
Styret hadde i følje årsberetningen hatt flere møter blant annet 2 SMS møter.
Detta er en modernes møteform som bør innføres i alle andre store organisasjoner au. Da det gir lite rom for verbale utskeielser.
Helt utass hångemeng kunne vi etter hvert konstatere at vi hadde vøri gjennom ælle saka og møte vart heva.

Etter møte vart kjøleskåpdøra åpna på vid vegg, og det vart servert kalde drikker og varme pølser frå Rolls Roy´s klubbkjøkken( Sistnevnte truer med å trekke seg fra næringsmiddelbransjen. Noe som frarådes på det sterkeste da det er fare for at vi kan ende opp som forsamling tå tunne medlemmer).
Stacks Image 191
Før fyrverkeri og forfriskning tok heilt overhånd rakk vi å børste støvet tå Knugerns Vandredrev. En hedersutmerkelse som tilfaller den tå klubbens medlemmer som har gjort seg fortjent tel det.
Juryens begrunnelse detta året var
Jeg siterer:” Årets Vandredrev går i år tel en som for flere år sea tok tel fornuft å gikk frå viftekjølt moped tel luftavkjølt moped. Nemlig Safir*.
Da han i tillegg som eneste oppmøtte hadde flest kjørte mil på årets høsttur med 18 mil
tilfaller årets vandredrev Øyvind Skjønhaug.”
Skjønhaug mottok vandredrevet med fatning og stilte velvillig opp for fotografering.

Når røyken etter hvert lå tjukk oppunder taklampetta trakk utsendte redaktør seg tilbake da han antok han hadde opplevd det meste.

Vinner av vandredrev

Å lenge årsmøte vara veit ingen, men om noen skulle kjøre forbi kan de jo ta en titt inn døra å se om noen sitter der fortsatt for å si at dom kanskje bør gå himmatt.

• Red.mrk.
Synes dette bærer preg av veldig lite objektivitet fra juryens side da vi fra sikre hold har fått informasjon om at et av juryens medlemmer er formann i Østnorsk Safirkjører Union (ØSU), og ihuga Safir tilhenger.

Bilder Årsmøte

TOP