Minneløp 2015
Bakkeløpet på Baderingen reserveg

Stacks Image 260

Vi møtte opp ved Müllern som vanlig. Sola hadde planer å følje oss på turen.Noe som var uvanlig for året.Det som imidlertid var vanlig var at det måtte skruing tel før vi kunne starte turen da Kreidelr´n ankom med rykende bremser etter inspirasjon frå NM runden i Rally.
Etter hei lita stønn sæla vi på og bega oss mot Tronget,Bjønnebekken, Skalabergsdal´n, før vi tok ei pause ved Søgar´n Ovlin. Espen med faren sin Zundapp GTS hadde i frykt for å sleppe laus alle ville hester lagt på bakbremsa opp bakken ved Haukelund. Noe som viste seg grådig effektivt. Etter ljugapausa for vi videre tel sø-Mangen.Forbi Kulkusmyra,Slora og tel Langsjølungen der ferden endte og det sosiale starta.
Restituert etter den krevende langturen kjørte vi bakkeløpet på Baderingen Reserveg. En stor utfording, ny av året var innlagt badering.Noe som bød på vanskeligheter for de fleste av oss, men Morten viste nok en gang hvilken dreven sjåfør har er og stakk av med seieren i klasse Vektkomp.Knut E stakk av med seier i klasse original.
Det bør kanskje nevnes at det forgikk en heftig diskusjon i det eminente sekretariatet i Øvre Langsjølungen Panorama da det kom inn klage på at Knut stilte med letta trimhjelm.Klagen ble straks avvist da letting er å anse som fremmedord i klubben.
Etter løpet var det grilling, fortellinger og natta.

Alle var enig i at det hadde vært en fin dag. (Redaktørens skolestil avslutning)

Stacks Image 278

Opptelling, bremsesjekk og ljuging på Olvin
Stacks Image 284
Knut O.L.J.til start.Legg merke til den gode avstanden resten av heatet holder til startende grunnet store mengder grus og sand som blir slynget bakover når hestene slippes løs.
Stacks Image 281


Vinner med trimhjelm på Puch M50
Stacks Image 331


Vinner i klasse Vektkomp.

Harde fakta,Minneløpet.

Stacks Image 643
Stacks Image 291
Stacks Image 293
Stacks Image 295
Stacks Image 297
Stacks Image 299
Stacks Image 301
Stacks Image 303
Stacks Image 305
Stacks Image 307
Stacks Image 309
Stacks Image 311
Stacks Image 313
Stacks Image 315
Stacks Image 317
Stacks Image 319
Stacks Image 321
Stacks Image 323
Stacks Image 325
Stacks Image 327
Stacks Image 329
TOP