Bautarunden 2017.

3 mann møtte ved klubblokalet til årets Bautarunde. Da minimumskravet for oppmøte til årets tur var satt til 10% frammøte så vi oss nødt til å leie inn ekstern sjåfør, og på kort varsel stilte vår innleide mann fra Roswell på kort varsel.
Harald tok på seg ansvaret som årets guide da det var mest hensiktsmessig at han kjørte først da han hadde grafikk på mobilen. Det skulle vise seg å bli artig og fin tur.

DSC01489

Turen gikk videre til Høggrom - der var det stopp igjen da guiden mente noen metallplater på et skur kunne oppfattes som bauta. Noe vi andre var litt i tvil om, men lot som vi var enige.
Sea dro vi om Hvitmyra (der var det pratestopp me´n Per)) , videre om Kjelle til Eidsverket.
Før guiden tok oss en hemmelig vei tversover som kom ut ved Rakkestad, men som viste seg å være en kjempebauta på Bjørkelangen.
IMG_3799

Guiden peker og foklarer den viktige symbolske betydningen av denne bautaen.

Når vi først hadde nådd Bjørkelangen tok Harald oss med på nye veier, og det gikk lenge før vi var på en vei som var åpen for allmen ferdsel.
DSC01494

Vi satte fra oss mopedene i Høland og gikk tel Urskaug.

Videre gikk turen via Toverudbautaen, om Trampen, Lokshaug.Der visste guiden om en veg som ikke var veg - den måtte vi selvfølgelig kjøre.
DSC01495II
To blå på tur

Så bar det himmat…

Teknisk beskrivelse av reisen.Vi vil med dette vise at turen fint kan kjøres med original moped…

Stacks Image 779
Stacks Image 781
TOP